PONUDBA

MAČJI

HOTEL

PASJI 

HOTEL

zaprt

HOTEL

ZA

male HIŠNE

ŽIVALI

OSKRBA

MUC

pri vas

doma

VZREJA

KRAŠKIH OVČARJEV


OSTALO


 

1) MAČJI HOTEL

Od aprila 2010 imamo možnost nastaniti  muce  v novo odprtem MAČJEM HOTELU, ki imajo na voljo bivalne enote, velike 2m x 1m  x 2m (dolžina / širina / višina). Muce imajo na voljo zračen, svetel prostor, z možnostjo pogleda na vrt in opazovanja dogajanja zunaj. Ne manjkajo jim igračke, praskalnik, hrana, voda, mačja trava in možnost skakanja in plezanja. Hkrati sprejmemo dve muci, oziroma več, če prihajajo iz istega gospodinjstva in so navajene na sobivanje v isti bivalni enoti.

 

Muce morajo biti ZDRAVE, priporočjivo je tudi , da so cepljene po priporočilih veterinarske stroke.Če muce niso cepljene proti mačji kugi, nalezlivemu kašlju,levkozi in ostalim prenosljivim boleznim, kot lastniki prevzemate odgovornost za okužbo nase.
 
Prednost mačjega hotela je, da imamo vaše muce ves čas na očeh in da imajo čez cel dan na razpolago človeško družbo in niso osamljene.  Prednost mačjega hotela je tudi ta, da muce hitro osvojijo svojo bivalno enoto in jo sprejmejo za svojo, v njej se počutijo varne in sigurne, saj spoznajo, da jim nudi zavetje, varnost, hrano in človeško družbo. Če so družabne in odprte, jih družba muce ali muc v sosednji bivalni enoti ne moti in jo sprejmejo kot popestritev bivanja pri nas.    

 

Pred prevzemom muce ali muc  v mačji hotel Vas tudi prosimo, da izpolnete vprašalnik, kjer nas seznanite z osnovnimi podatki o vas in živali, njenih navadah, prehrani, obnašanju, morebitnih posebnostih in drugem, kar bi presodili, da je pomembno, da vemo. Vprašalnik  Vam predhodno pošljemo po elektronski pošti po pisni potrditvi rezervacije z vaše strani.

                                                                                                                                                          Na vrh...

2) PASJI HOTEL - od 2016 sprejem le izjemoma

 

Odločili smo se, da se povsem posvetimo domači psički kraševki KELI Srednjedravski in VZREJI KRAŠKIH OVČARJEV, zato storitev pasjega hotela in oskrbo psov  prepuščamo drugim ponudnikom .

                                                                                                                                               

Na vrh...

3) HOTEL ZA male HIŠNE ŽIVALI

 

V podjetju  Pa-pa-pes mislimo, da je za žival najbolje, če tudi v času vaše odsotnosti ostane v domačem okolju, ki ga pozna in se počuti varno, toda če bi vseeno želeli vaše ljubljenčke oddati na naš dom, vam tudi to omogočamo.

Vse male hišne živali so dobrodošle, tako morski prašički, domači kunci (pogovorno domači zajčki), hrčki, činčile, papagaji, kanarčki, udomačene podgance, puščavski skakači, želvice idr. Prav gotovo se bodo pri nas dobro počutili, saj bomo poskrbeli zanje tako, kot za svoje. Nastanjeni bodo v hiši. Da bi bil stres ob menjavi prostora čim manjši, predlagamo, da jih pripeljete v svojih kletkah, ki naj ne bi bile večje od dolžine 100 cm in širine 50 cm.

 

Nastanitev je v hiši; glej podstran "HOTEL ZA HIŠNE ŽIVALI".

 

Pred oddajo Vam bomo po elektronski pošti poslali Vprašalnik, kjer boste vpisali osnovne podatke o vas in vaši živali in nas obvestili o vseh relevantnih podatkih, pomembnih za dobro počutje vaše živali.

                                                                                                                                                             Na vrh...

4) OSKRBA MUC pri vas doma - do preklica NI na voljo!

 

Ko ste na dopustu ali bolni ali pa si le želite dan, prost obveznosti, lahko mi poskrbimo za vaše ljubljenčke. Pridemo na vaš dom in živali oskrbimo v smislu, da jih nahranimo, zamenjamo vodo, uredimo »toaleto« oziroma očistimo prostore, ki so namenjeni njihovemu bivanju.

 

V času, ki je na voljo (cca. 30 minut)  poskrbimo tudi za socialne stike; z mucami se poigramo, jih » pocrkljamo« oziroma se jim drugače posvetimo, da vsaj malo omilimo njihovo stisko zaradi ločenosti od vas .

V času vaše odsotnosti se želimo čim bolj približati običajnemu dnevnemu  ritmu življenja živali, zato se tudi pri oskrbi muce pred obiskom dogovorimo za spoznavno (brezplačno) srečanje in  izmenjamo želje in pričakovanja in da lahko ocenite, ali smo zaupanja vredni oskrbovalci vaše muce.

 

Pred prevzemom muce ali muc v svojo oskrbo Vas tudi prosimo, da izpolnete vprašalnik, kjer nas seznanite z osnovnimi podatki o muci, njenih navadah, prehrani, obnašanju, morebitnih posebnostih in drugem, kar bi presodili, da je pomembno, da vemo.

                                                                                                                                                           Na vrh...

5) VZREJA KRAŠKIH OVČARJEV - trenutno ni na voljo


Odločili smo se, da se posvetimo vzreji kraških ovčarjev. Registrirano imamo psarno z imenom "PSARNA VODMATSKA". Domača psička kraška ovčarka KELI Srednjedravska je ponosna mamica, ki je vzgojila že svoje prvo leglo sedmih mladičkov, skotenih 20.11.2015; vsi so se razvili v zdrave, lepe kraške ovčarje in so ljubljeni spremljevalci svojih lastnikov in njihov družin; uspešni so  tudi na razstavah psov in nadaljujejo tradicijo, kajti tudi naša Keli  Srednjedravska ima osvojen naslov Slovenski mladinski prvak v lepoti; poleg tega je tudi ŠOLANA, opravljen ima izpit iz poslušnosti pri prosti vodljivosti, BB-H, ki ga je opravila po osnovnem šolanju, po programu IPS-1.


Keli je leta 2020 dopolnila 8 let in zasluženo odšla v "vzrejni pokoj", mladičkov ne bo več imela.

                                                                                                                                                            Na vrh...
 6) OSTALO


Če imate posebne želje ali potrebe, da vam priskočimo na pomoč, nas obvestite po elektronski pošti na naslovu: External link opens in new tab or windowinfo@papapes.com in bomo pogledali, če vam lahko ustrežemo.

                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                    

 Na vrh...